Home / Algemeen / Oussama Touiouar (RODA’23) verwacht veel van nieuwe club DWS

Oussama Touiouar (RODA’23) verwacht veel van nieuwe club DWS

Na één jaar vertrekt Oussama Touiouar alweer bij zondag tweedeklasser RODA’23. De negentienjarige middenvelder maakt de overstap naar competitiegenoot DWS. Daar is Touiouar de zevende aanwinst voor volgend seizoen.

Op zijn verzoek hielp RODA’23-trainer Bnar Toofeek met het zoeken naar een nieuwe club. “Ik ken Bnar heel goed, al sinds mijn tijd in de jeugd van DCG. Ik heb hem eerlijk gezegd dat ik me iets minder voel bij RODA’23”, bekent de middenvelder, die vorig jaar overkwam van ZSGOWMS. “Het is een leuke club, goede sfeer, alles is top. Alleen wilde ik een nieuwe uitdaging.”

Nee, het is niet tegengevallen in Bovenkerk, zegt Touiouar gelijk. “Het was een heel hecht team. Daar hebben we ook wedstrijden op gewonnen, omdat we samen sterk waren. Het is heel knap dat we vijfde zijn geëindigd.” Toch was hij toe aan iets anders. Dat heeft hij gevonden in DWS, de nummer tien van de tweede klasse B. In een gesprek met de nieuwe trainer Patrick van Leeuwen klikte het gelijk. “Zijn visie sluit aan bij mijn spel. Ik verwacht dat we meteen kunnen presteren en stiekem in de top-3 eindigen. Het klinkt raar, maar schrik er niet van als het lukt.”

Touiouar is aanwinst nummer zeven voor DWS. Eerder werden Dennis Okoduwa (FC Zaandam), Cequinio Esajas (Ajax 2), Shaquille Djairin (De Dijk 2), Joel Gunning (DSOV), Denzel Sno en Charlton Graaven (beiden ZSGOWMS) vastgelegd. Van de huidige selectie zouden Jeffrey Ankumah, Zamorano Bourne en Ed Nyarko naar De Volewijckers vertrekken, maar zij zagen af van hun overgang.

Foto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend