Home / slideshow / Overtuigend HBOK haalt flink uit tegen Zandvoort

Overtuigend HBOK haalt flink uit tegen Zandvoort

HBOK zette dinsdagavond een ruime overwinning neer tegen SV Zandvoort. De Amsterdammers wonnen de thuiswedstrijd met 6-2.

Vanaf de eerste minuut anticipeerde HBOK uitstekend op het spel van de tegenstander, waardoor het direct de eerste kansen creëerde en zelfs tot doelpunten kwam. Waar Max Sajet voor de 1-0 zorgde, maakte Romello Austin de tweede en derde treffer. Nog voor rust kreeg Sajet het vervolgens voor elkaar om zijn tweede doelpunt te maken en HBOK daarmee met een 4-0 voorsprong naar de kleedkamers te laten gaan.

De gastheer, dat zonder Dennis Kaars en Donny Rijnink speelde, zag Zandvoort anders uit de kleedkamer komen. De opponent ging aanvallender spelen en zocht nadrukkelijk naar de aansluitingstreffer. Het resulteerde in de 4-1, maar binnen een mum van tijd had HBOK de volgende treffer gemaakt. Ditmaal was het Jeffrey Bok die een doelpunt op zijn naam zette. Nadat Zandvoort de 5-2 maakte, zorgde Austin voor het slotakkoord.

Assistent Rachid Lamalan was zeer tevreden over wat zijn ploeg in het duel bracht. “We hebben vandaag echt gestreden en vanaf de eerste minuut goed gevoetbald”, liet hij weten. “Nadat zij de aansluitingstreffer maakte, was het voor ons belangrijk om te laten zien dat hier niets te halen was. Dat hebben we gedaan.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend