Bjorn van Breenen

Pijnlijk gelijkspel voor Sporting Martinus in Soest

Sporting Martinus speelde zondag tegen SO Soest met 1-1 gelijk. Het is een pijnlijk puntverlies voor Martinus, want SO Soest geldt in de tweede klasse als een laagvlieger. Voor beide teams was er veel te winnen, maar ook veel te verliezen

Na de thuisoverwinning op ZSGOWMS, was dit een belangrijk duel voor de formatie van trainer-coach Michael Crombeen. Enkele sterkhouders werden gemist en de ploeg ontbeerde persoonlijkheid en wilskracht in de eerste helft. Juist dan is het belangrijk dat anderen opstaan. Tegen een bijzonder matig Soest liet Martinus zich onbetuigd. Samir Sassi was doeltreffend voor Soest, dat Martinus vast zette en bij de keel pakte.

Niet goed genoeg

Na rust veranderde het spelbeeld ietwat, maar kwam Martinus uiteindelijk te kort voor een goed resultaat. Anthony Dean wist nog wel de gelijkmaker te produceren, maar verder dan dat kwam de titelkandidaat niet in Soest. ,,Erg balen”, vond Crombeen na afloop. ,,We waren simpelweg niet goed genoeg. Het is zonde dat we juist nu niet thuisgeven. Op deze manier is de overwinning van vorige week tegen ZSGOWMS teniet gedaan.”

Martinus

Verschillen

Met nog zeven wedstrijden te gaan is Martinus de nummer drie. Het verschil met nummer twee De Meer is vier punten en vijf met koploper ZSGOWMS.

Archief-foto’s: Jos Spitteler

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zondag 2b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)