Home / Algemeen / Polman bezorgt Purmersteijn de zege
Polman was twee keer trefzeker

Polman bezorgt Purmersteijn de zege

Purmersteijn heeft zaterdagmiddag een moeizame zege geboekt op Emmen. Tien minuten voor tijd maakte Mylan Polman de enige goal van het duel.

Aangezien de Purmerenders maandag op bezoek gaan bij Be Quick 1887, de nummer 2 van de ranglijst, kregen zaterdag diverse spelers rust. Zo zaten Thomas Schaap en Mircle Elstak niet bij de selectie, terwijl Mak Trezner op de bank begon. Het deed het spel van Purmersteijn geen goed.

De eerste kans was voor Emmen, maar Nick van Santen bracht redding. Daarna kreeg ook Purmersteijn in de eerste helft nog wel wat kansen. De grootste was voor Rahim Abdul, in de rebound op een inzet van Luke Abelskamp. Maar ook de inzet van Abdul werd gekeerd. Emmen schakelde daarna snel om, maar Jan Jaap Wever schoot naast.

Mo El Bouziani zag ook dat het niet lekker liep bij zijn ploeg en besloot na rust het spel om te gooien. En dat wierp zijn vruchten af. De thuisploeg werd dreigender en zag al snel een schot van Abdul op de paal eindigen. Na een uur kwam Trezner in de ploeg en volgden er meer kansen. Zelf zag hij een schot net langs de kruising vliegen en ook Abdul en Polman kregen kansen. Het was uiteindelijk de clubtopscorer die toch de winnende goal maakte, na een combinatie met Abdul.

Die ene goal was dus genoeg zaterdagmiddag, maar de ploeg weet dat het maandag tegen Be Quick 1887 beter moet. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Hoofdklasse Zondag

Archieffoto: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)