Home / Algemeen / Programma Derde Divisie Zondag: Historisch lastige thuiswedstrijd OFC, JOS Watergraafsmeer tegen nummer vijf
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: Historisch lastige thuiswedstrijd OFC, JOS Watergraafsmeer tegen nummer vijf

OFC en JOS Watergraafsmeer treden na een vrij weekend zondagmiddag weer aan in de Derde Divisie. Beide clubs kunnen direct aan de bak, want zowel OFC als JOS Watergraafsmeer staat een lastige thuiswedstrijd te wachten.

JOS Watergraafsmeer – Unitas

Na negen wedstrijden spelen heeft JOS Watergraafsmeer geen eenvoudige periode achter de rug. Waar de Amsterdammers uitstekend aan de competitie begonnen en zelfs even meededen voor de bovenste posities in de competitie, was het vanwege blessures voor de ploeg van Cor ten Bosch een lange tijd overleven geblazen. Twee weken geleden ging de club nog met 1-0 onderuit tegen Groene Ster, maar begon het elftal al beter te draaien. Dit weekend wacht een thuiswedstrijd tegen Unitas. De tegenstander staat op de vijfde plaats met 16 punten, waardoor JOS Watergraafsmeer een mooie uitdaging staat te wachten.

OFC – Westlandia

De wedstrijd tegen Westlandia is voor OFC historisch gezien een lastig duel. Afgelopen seizoen wonnen de Oostzaanders nog nipt door in de laatste minuten een 3-2 op het scorebord te zetten. Dit seizoen zit voorlopig veel mee voor OFC. De club staat met 22 punten op de eerste plaats in de competitie, terwijl nummer twee OSS ’20 een achterstand van drie punten heeft. OFC laat dit seizoen echter zien scherp te blijven en willen dan ook dolgraag tegen Westlandia als winnaar van het veld af stappen. De tegenstander staat op de vijftiende plaats in de competitie met negen punten uit negen wedstrijden.

Tekst: Jordi Smit

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)