Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: Verre reis voor OFC, JOS Watergraafsmeer treft Hoogland

JOS Watergraafsmeer en OFC zijn de competitie uitstekend begonnen. Waar de Oostzaanders met 16 punten uit 6 wedstrijden de koploper zijn van de Derde Divisie Zondag, staat JOS Watergraafsmeer met 9 punten op de zevende positie. Voor beide ploegen wacht dit weekend weer een lastig duel.

Groene Ster – OFC

OFC treedt zondagmiddag om 14:30 uur aan tegen Groene Ster. De vereniging uit Heerlen behaalde in de competitie vooralsnog 8 punten, waarmee het precies de helft van het aantal punten heeft ten opzichte van de aankomende tegenstander. Tot zover lijkt daarom weinig aan de hand voor OFC, maar de reis naar Limburg lijkt de club wel in de weg te kunnen zitten. Maar liefst 226 kilometer moet de koploper in de competitie dit weekend afleggen om de tegenstander te bezoeken, waardoor voor hoofdtrainer Pieter Mulders de opdracht is weggelegd om zijn spelers na tweeënhalf uur reizen mentaal scherp te krijgen voor de wedstrijd. Eén ding is zeker: door de vier punten voorsprong die OFC inmiddels opbouwde staat de club ook na de zevende speelronde bovenaan.

Hoogland – JOS Watergraafsmeer

JOS Watergraafsmeer hoeft dit weekend een minder verre reis af te leggen. De ploeg van Cor ten Bosch gaat zondagmiddag op bezoek bij Hoogland dat dit seizoen nog geen enkel duel won. Tegen Gemert, DEM en EVV Echt lukte het de club wel om een gelijkspel over de streep te trekken, waardoor het na 6 wedstrijden op 3 punten staat. Afgelopen weekend ging het echter met 4-0 onderuit tegen OFC. JOS Watergraafsmeer daarentegen boekte zondagmiddag voor het eerst sinds weken weer eens een overwinning. De Amsterdammers versloegen DEM met 2-0, waardoor het met vertrouwen richting Hoogland afreist. Het duel gaat om 14:00 uur van start.

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)