Programma tweede klasse zaterdag A: AMVJ speelt topper, lastige uitwedstrijd FC Aalsmeer

De tweede klasse zaterdag A gaat zaterdagmiddag eindelijk van start. Tijdens de eerste speelronde vinden direct een aantal interessante wedstrijden plaats, waaronder de topper tussen kampioenskandidaten AMVJ en SV Zandvoort.

OSV – EDO

OSV speelde afgelopen seizoen onder leiding van Maurice Renger goed voetbal, maar tot veel doelpunten en punten leidde het niet. Tot de wedstrijd tegen EDO, waarin OSV een overwinning boekte. De oefenmeester zal hopen dat zijn ploeg in de eerste wedstrijd van dit seizoen dezelfde prestatie behaalt.

ASV Arsenal – FC Almere

Arsenal staat in Amsterdam bekend als een strijdende ploeg die nauwelijks is te verslaan. Als subtopper van de tweede klasse zal de club er alles aan doen om in de thuiswedstrijd tegen FC Almere zijn eerste driepunter binnen te halen.

Marken – HBOK

HBOK versterkte zijn selectie in het voorjaar, waardoor Kai Meeuwsse over een ijzersterke ploeg beschikt die in staat moet zijn om te promoveren naar de eerste klasse. De hoofdtrainer weet echter als geen ander dat de huidige competitie niet eenvoudig is en dat HBOK een uitdaging tegemoet gaat.

FC Zaandam – FC Aalsmeer

FC Aalsmeer behoort eveneens tot de clubs die dit seizoen willen promoveren. De club gaat echter direct een lastige uitwedstrijd tegemoet, want het duel met FC Zaandam zit vaak vol met uitdagingen. Onder leiding van kersverse hoofdtrainer Ted Verdonkschot zal FC Aalsmeer alsnog hopen op drie punten.

DVVA – Jong Holland

De ploeg van Lex van der Horst maakte afgelopen seizoen een uitstekende indruk en behaalde resultaat tegen AMVJ en HBOK. De trainer zal hopen dan zijn ploeg de goede vorm meeneemt naar dit voetbaljaar en opnieuw ijzersterk van start gaat. Tegen Jong Holland lijken de drie punten aanstaande, al is het in de eerste competitiewedstrijd altijd afwachten hoe de clubs ervoor staan.

AMVJ – SV Zandvoort

Toen de coronacrisis in maart 2020 uitbrak, stond op zaterdag de topwedstrijd tussen AMVJ en SV Zandvoort op het programma. Beide ploegen stonden gedeeld bovenaan in de competitie en maakten dan ook een grote kans op promotie naar de eerste klasse. Dit seizoen is het direct de eerste wedstrijd. De clubs zullen hun openingsduel willen winnen, maar het zal voor beide verenigingen niet eenvoudig worden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!