Home / Zaterdag 1a / Programma Zaterdag 1a: AFC naar ZOB, opnieuw stugge tegenstander voor WV-HEDW
Zaterdag 1a

Programma Zaterdag 1a: AFC naar ZOB, opnieuw stugge tegenstander voor WV-HEDW

In zaterdag 1a openden Monnickendam en WV-HEDW vorige week met een overwinning, terwijl ZOB en AFC hun eerste wedstrijd verloren zagen gaan. Tijd voor speelronde 2!

Monnickendam – Zwaluwen ’30

Monnickendam deed vorige week goede zaken door te winnen van Honselerdijk, een directe concurrent in de strijd om lijfsbehoud. Het Hoornse Zwaluwen ’30 is echter een lastigere tegenstander. De club is al jaren een vaste waarde in het linkerrijtje van de eerste klasse en won afgelopen week van Argon. Winst van Monnickendam zou vandaag een verrassing zijn.

ZOB – AFC

Beide ploegen staan nog met lege handen na nederlagen tegen respectievelijk BOL en Valken ’68. Hoe dan ook worden vandaag dus voor eerste punt(en) bijgeschreven. Op papier heeft AFC de betere ploeg van de twee, maar de ploeg uit Amsterdam Zuid lijkt dit seizoen nog een beetje op gang te moeten komen. Wie weet kan ZOB daarvan profiteren.

Nootdorp – WV-HEDW

Voor WV-HEDW staat een bezoek aan het relatief onbekende Nootdorp op het programma. De laatste onderlinge ontmoeting is alweer 5,5 jaar geleden. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar het lijkt in ieder geval geen makkelijke wedstrijd te gaan worden voor WV-HEDW. De tegenstanders uit de regio Den Haag spelen over het algemeen vechtvoetbal en daar heeft de ploeg van Marcel Valk het lastig mee. Dat was vorige week tegen Die Haghe het geval en zal nu vermoedelijk niet anders zijn. Het ontbreken van spelers als Tim Correia en Ashraf Azzouz helpt uiteraard ook niet mee.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)