Home / slideshow / Programma Zaterdag 1a: Dubbele strijd om de koppositie
Zaterdag 1a

Programma Zaterdag 1a: Dubbele strijd om de koppositie

Na 2 duels in Zaterdag 1a zijn er nog drie ploegen die de volle 6 punten hebben: BOL, WV-HEDW en Monnickendam. Dit weekend treffen BOL en WV-HEDW elkaar en staat voor Monnickendam de derby met ZOB op het programma. Mooie duels in de strijd om de koppositie dus!

BOL – WV-HEDW

Op doelsaldo is BOL op dit moment de koploper in Zaterdag 1a, met zeven goals voor en drie goals tegen. Het won tot nu toe van Die Haghe en ZOB. Ook WV-HEDW rekende al af met Die Haghe en won daarnaast van Nootdorp. De laatste keer dat BOL en WV elkaar troffen, was in het najaar van 2019. Toen werd door de Amsterdammers met 4-0 gewonnen, maar een half jaar eerder won de ploeg uit Broek op Langedijk nog met 5-0. Zaterdagmiddag dus een spannende strijd om de koppositie.

Monnickendam – ZOB

Behoorlijk verrassend is dat Monnickendam een van de koplopers is op dit moment. De ploeg wil zich handhaven in de eerste klasse en doet dus goede zaken met 6 punten uit de eerste 2 duels. ZOB verloor zijn eerste duel, maar draaide vorige week een 0-3 achterstand knap om naar een 4-3 zege. Een mooi moment voor deze regioderby dus. Kan Monnickendam (mede)koploper blijven, of komt ZOB op gelijke hoogte?

AFC – Die Haghe

AFC staat na twee duels nog op nul punten. Het verloor de eerste wedstrijd van Valken ’68 en ging vorige week dus na een 0-3 voorsprong onderuit tegen ZOB. Een moeizame start dus, maar misschien is Die Haghe de juiste tegenstander om de eerste punten te pakken. Ook de ploeg uit de Hofstad is nog puntloos, maar bleek tot nu toe wel een taaie tegenstander.

Bekijk hier het hele programma in Zaterdag 1a

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)