Home / Algemeen / Programma Zaterdag 1a: Eerste kans op periodetitel voor WV-HEDW
Zaterdag 1a

Programma Zaterdag 1a: Eerste kans op periodetitel voor WV-HEDW

De eerste periode nadert zijn einde, binnenkort verzekeren de eerste ploegen zich dus van de nacompetitie. In Zaterdag 1a is WV-HEDW dichtbij en kan het dit weekend al feest zijn.

Monnickendam – WV-HEDW

Voor Monnickendam was de doelstelling dit seizoen handhaving, maar de eerste weken leek de ploeg wel een kampioenskandidaat. Het team van Adri Looijen schoot uit de startblokken en verloor vorige week pas voor het eerst. WV-HEDW is zelf nog helemaal foutloos en kan zaterdag de eerste periodetitel pakken. Daarvoor moet het zelf winnen en moet Argon punten verliezen. Gebeurt dat niet, dan kan de periodetitel mogelijk volgende week pakken zonder te spelen. Argon moet namelijk nog een duel inhalen.

ZOB – Nootdorp

De ploeg uit Zuidoostbeemster heeft het lastig dit seizoen, afgelopen weekend werd nog kansloos verloren van Voorschoten ’97. Het zal zaterdag waarschijnlijk ook geen makkelijke middag worden, want ZOB treft Nootdorp, de huidige nummer 4 van de competitie, die bovendien vrij gemakkelijk scoort.

AFC – BOL

De jonge ploeg van AFC heeft het lastig dit seizoen in Zaterdag 1a. Afgelopen week tegen WV-HEDW bleek weer dat de ploeg zeker wel kan voetballen, maar het is vaak nog niet genoeg om de punten binnen te halen. Het treft zaterdag met BOL een ploeg nog wat wisselend presteert, met 3 zeges en 3 nederlagen tot nu toe.

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend