Home / Algemeen / Programma Zaterdag 1a: WV-HEDW en Monnickendam treffen laagvliegers
Zaterdag 1a

Programma Zaterdag 1a: WV-HEDW en Monnickendam treffen laagvliegers

Na vier duels zien we twee ploegen uit de regio Amsterdam op de bovenste twee plekken. Titelkandidaat WV-HEDW is tot nu toe de foutloze nummer 1, Monnickendam de verrassende nummer twee. Beide ploegen treffen dit weekend een laagvlieger.

Honselerdijk – WV-HEDW

Na drie nipte zeges lukte het WV-HEDW vorige week om eens lekker uit te halen tegen Zwaluwen ’30: 7-0. Mogelijk kan er zaterdag weer aan het doelsaldo gewerkt worden, want er staat een bezoek aan Honselerdijk op het programma. Die ploeg is nog puntloos. Op papier een makkie dus, maar de ploegen uit de regio Den Haag blijken tot nu toe stug.

Monnickendam – Forum Sport

Voor Monnickendam loopt het seizoen tot nu toe beter dan de ploeg had durven dromen. Er werd nog niet verloren in de competitie en de ploeg scoort vrij makkelijk, met 10 goals in 4 duels. Zaterdag komt Forum Sport op bezoek, dat tot nu toe een laagvlieger is, maar wel een lastige tegenstander. Het kreeg tot nu toe pas 6 goals tegen, slechts twee ploegen in de competitie kregen minder tegengoals.

AFC – Nootdorp

De jonge ploeg van AFC begon de competitie wat moeizaam, maar wist afgelopen week op bezoek bij Forum Sport de eerste zege van het seizoen te boeken. Tegenstander Nootdorp is tot nu toe wat wisselvallig, met 2 zeges en 2 nederlagen. Geen uitgesproken favoriet in dit duel dus.

Valken ’68 – ZOB

ZOB staat na vier duels op 5 punten, tegenstander Valken ’68 heeft er op dit moment net zoveel. De ploeg uit Valkenburg promoveerde afgelopen seizoen naar de eerste klasse en doet tot nu toe keurig mee in de middenmoot.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)