Home / Zondag 1a / Programma Zondag 1a: Topper voor SDZ

Programma Zondag 1a: Topper voor SDZ

De verwachtingen van SDZ waren niet al te hoog voorafgaand aan het seizoen, gezien het grote aantal spelers dat vertrok. Maar na vijf wedstrijden staat de ploeg van Thijs Sluijter knap derde en heeft het met Maxim van der Meer (al 10 goals!) een absolute goalgetter in de ploeg. Zondag staat er dus een heuse topper te wachten.

Fortuna Wormerveer – SDZ

Na vijf duels is Fortuna Wormerveer de koploper in Zondag 1a. Er staat een sterke selectie, die tot nu toe nog niet verloor. Zo maakten diverse spelers de overstap van AGB naar Fortuna Wormerveer. Maar ook SDZ, dat dus bijna een compleet nieuwe selectie heeft, presteert goed. Als de Amsterdammers te winnen in Wormerveer, worden ze zelfs een serieuze kandidaat in de strijd om de eerste periodetitel.

AFC ’34 – AGB

AGB begon het seizoen met winst, maar daarna werd niet meer gewonnen. De Amsterdammers scoren zelf wel, maar krijgen ook behoorlijk wat goals tegen: al negen stuks. Ook AFC ’34 presteert dit seizoen nog wisselvallig, met twee zeges en twee nederlagen. Beide teams lijken dus aan elkaar gewaagd.

Legmeervogels – FC Uitgeest

Het duel tussen Legmeervogels en FC Uitgeest is er een in de onderste regionen van deze competitie. Legmeervogels heeft dit seizoen nog niet gewonnen en zal tegen Uitgeest graag eens drie punten bijschrijven. Beide ploegen lijken echter moeite te hebben met scoren, dus veel goals hoeft men in Uithoorn zondag niet te verwachten.

ROAC – Hoofddorp

Vanwege coronagevallen in de selectie ging het programma van Hoofddorp de afgelopen weken flink op de schop. De ploeg heeft pas 2 competitieduels gespeeld. Afgelopen dinsdag werd wel voor de beker tegen FC Abcoude gespeeld, dat duel werd eenvoudig met 0-6 gewonnen. Het duel met ROAC is nu echter ook al afgelast, waardoor er weer geschoven moet worden in het programma.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)