Home / Zondag 2b / Programma Zondag 2b: Onderlinge duels tussen ploegen uit de regio Amsterdam

Programma Zondag 2b: Onderlinge duels tussen ploegen uit de regio Amsterdam

Zondag 2b zit tot nu toe vol verrassingen. Zo zien we De Meer meedoen om de koppositie, terwijl DCG de verrassende hekkensluiter is op dit moment. Die twee ploegen treffen elkaar dit weekend. Maar er staan meer interessante duels op het programma.

DCG – De Meer

Op papier heeft DCG een van de sterkste selecties in deze competitie, maar het loopt dit seizoen nog niet. Er werd tot nu toe pas 1 punt behaald. Bij De Meer loopt het juist uitstekend, de ploeg van Stan Bijl heeft tot nu toe de minste verliespunten van alle ploegen in de competitie. Deelt De Meer de volgende klap uit aan DCG, of kan de ploeg van Senel Cebar eindelijk eens juichen?

DWS – IVV

Een ander interessant duel dit weekend is DWS – IVV. IVV gaat op dit moment aan kop, maar heeft een duel meer gespeeld dan De Meer. DWS is net als vorig seizoen nog wat wisselvallig. Het wist de 5-0 derbyzege op DCG vorige week niet het gewenste vervolg te geven en bleef tegen VVIJ hangen op 0-0. Met IVV treft het echter weer een voetballende tegenstander, dus het kan weleens een leuk duel gaan worden.

FC Jeugd – FC Weesp

Na twee zeges op rij moest FC Weesp vorige week zijn meerdere erkennen in SO Soest. Met FC Jeugd treft het dit weekend echter weer een tegenstander waar tegen kan en misschien wel moet pakken. FC Jeugd staat op dit moment op de voorlaatste plaats en pakte tot nu toe pas 2 punten.

RODA ’23 – Nieuw Utrecht

De ploeg uit Amstelveen wil zich dit seizoen gaan mengen in de top 6 en dat is ook de plek waar het zich nu ongeveer bevindt. Nieuw Utrecht lijkt een prima tegenstander om weer drie punten bij te schrijven. De Utrechtenaren wonnen tot nu toe 1 keer en gingen 4 keer onderuit.

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)