Home / Algemeen / Puck Postma (Legmeervogels) volgt zijn trainer naar SJC

Puck Postma (Legmeervogels) volgt zijn trainer naar SJC

Zondag eersteklasser Legmeervogels ziet Puck Postma na één seizoen alweer vertrekken. De 22-jarige aanvaller volgt zijn huidige trainer Florian Wolf naar derdedivisionist SJC.

Postma kwam afgelopen zomer over van Koninklijke HFC 2 en wil de lat graag hoger leggen. “Aan het begin van het seizoen heb ik de club al gezegd dat mijn ambitie op een hoger niveau ligt. Ik wil stappen voor mijzelf maken en dit is er daar een van.” Via Wolf kwam de rechtsbuiten in contact met SJC. “Florian heeft verteld wat hij met mij van plan is. De Bollenstreek is een mooie omgeving om te gaan voetballen.”

Momenteel staat de club uit Noordwijk op een vijftiende plek in de Derde Divisie zaterdag. Het is nog niet zeker of hij volgend seizoen op dat niveau actief is – bovendien maakt SJC na dit seizoen weer de terugkeer naar de zondag. “Het liefst speel ik in de Derde Divisie, maar ook de hoofdklasse blijft een niveau hoger dan dat ik nu speel. Eerst maar eens laten zien wat ik kan.”

Naast de trainer komt Postma, dit seizoen slechts twee keer trefzeker in de eerste klasse A, komende zomer meer bekenden tegen. “Met keeper Björn Haggerty heb ik in de klas gezeten, Dario Lovecchio is een bekende van mij uit de jeugd van Volendam en met Derrin Wijdenbosch speelde ik in het verleden bij Stormvogels.”

Postma is de derde speler die de Uithoorners gaat verlaten. Eerder vonden Martijn Tjon-A-Njoek (Hoofddorp) en Noud Schartman (WVHEDW) elders onderdak.

Tekst: Jesper Roele
Foto: Ronald Bakker

Send this to a friend