Punt voor SCPB ‘22 bij Hillegom

Hillegom en SCPB ‘22 hebben elkaar zaterdagavond in evenwicht gehouden. Hoewel er niet werd gescoord, maakten beide teams er een leuk duel van.

In het eerste kwart van de wedstrijd had Hillegom het beter van het spel en had de thuisploeg de 1-0 moeten maken. Voor SCPB ‘22 was het in die fase even zoeken. Trainer Patrick van Leeuwen had zijn ploeg wat anders neergezet en het duurde even voordat de Badhoevedorpers hun draai hadden gevonden. 

“We hebben ervoor gekozen om wat behoudender te gaan spelen. Vorig seizoen moesten wij altijd het spel maken, maar nu zie je dat er iets anders gevraagd wordt. We zijn daarom iets anders gaan staan. Dat was in het begin even zoeken, maar daarna pakte de ploeg het goed op”, zo vond Van Leeuwen. Hij zag zijn ploeg na 20 minuten beter in de wedstrijd komen.

Ook na rust zat SCPB ‘22 er goed in, maar goals vielen er niet. “Je moet dan het geluk hebben dat ‘ie een keer goed valt. We hadden een paar ballen net over, net naast…” 

Met de 0-0 pakte SCPB ‘22 het tweede punt van het seizoen: “Aan de ene kant schieten we daar weinig mee op, aan de andere kant moet je met hoe we er nu voor staan ook blij zijn met een punt. De jongens weten hoe laat het is en hebben het goed opgepakt.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)