Purmersteijn trakteert De Rijp op 6-0 nederlaag

Purmersteijn had donderdagavond geen kind aan De Rijp: 6-0 winst. De formatie van trainer-coach Mo el Bouziani hoefde zich in de knock-out fase voor de KNVB-districtsbeker niet bovenmatig in te spannen tegen de vierde klasser.

Een eenvoudige overwinning, met een score die nog flink hoger had uit kunnen vallen. Purmersteijn domineerde de wedstrijd, zoals verwacht mocht worden. De coach van Purmerstijn gunde ook iedereen zijn minuten. Zo konden drie spelers uit de O23-1 rekenen op speeltijd. Ted van Dijk, die vorig seizoen al debuteerde maakte één van de doelpunten voor de thuisploeg.

Het doel bij Purmersteijn werd verdedigend door een O23-1 debutant; Eder Ksikas hield in zijn eerste officiële wedstrijd de nul voor zijn ploeg. Naast van Dijk troffen Danyl Plasmeijer, Rowin Mol, Hicham Lechkar, Omar Aicha en Mylan Polman het net achter De Rijp doelman Leon Commandeur. Scheidsrechter Stuurman trok zes keer geel.

Komend weekend is Purmersteijn vrij. Op zaterdag 28 oktober mag Purmerstijn op bezoek in Huizen bij de gelijknamige club. De aanvang van dit duel in de Vierde Divisie A op sportpark De Wolskamer is 14.30 uur.

Bekijk hier de foto’s van José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)