Quincy Molly (AGB) doet stap terug naar IVV

Zondag vierdeklasser IVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Quincy Molly. De 24-jarige verdediger speelt momenteel voor eersteklasser AGB en doet daardoor een flinke stap terug.

“De nieuwe trainer (Gerrie Breugem, red.) heeft mij een tijdje geleden benaderd. Hij wilde mij er graag bij hebben en na een gesprek is alles vrij snel rondgekomen”, zegt Molly. “IVV is een club met ambitie en dat spreekt mij erg aan. Ze spelen voor het kampioenschap en hebben uitgesproken dat ze hogerop willen. Ik heb sinds kort een fulltime baan, dus voetballen op een lager niveau vind ik niet erg. De ambitie van de club is er en elke voetballer wil weleens om het kampioenschap spelen.”

De centrale verdediger kwam anderhalf jaar geleden over van Diemen. In zijn eerste seizoen bij AGB werd Molly direct kampioen in de tweede klasse. “AGB is een warme club waar ik goed werd ontvangen. Ik kan het ook erg goed vinden met de trainer (Senel Cebar, red.). Met de spelers en de mensen van de club heb ik sinds mijn komst een hechte band opgebouwd. Ik hoop dat ik dit seizoen goed kan afsluiten door in de eerste klasse te blijven. Daar heb ik het volste vertrouwen in met dit team.”

Naast de komst van Molly maakte IVV bekend dat Dave Hertog en Sjoerd Tuininga de huidige nummer vier van de zondag vierde klasse F trouw blijven. Hertog pakte afgelopen zomer zijn loopbaan weer op bij de Landsmeerders, Tuininga kwam vorig jaar over van NiTA.

Verslag Roy Baltus
Foto Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)