Raven Bergwijn (JOS) voor even terug in Hoofddorp: “Een wedstrijd als elke andere”

Raven Bergwijn keert komend weekend voor even terug in Hoofddorp. De aanvaller verliet de zondag eersteklasser afgelopen zomer voor competitiegenoot JOS/Watergraafsmeer en houdt goede herinneringen over aan Hoofddorp.

Bergwijn speelde één jaar bij Hoofddorp, maar ziet de wedstrijd niet als een hele speciale. “Het is voor mij gewoon een wedstrijd zoals elke andere. Na de wedstrijd zie ik wel welke mensen ik tegenkom.” De aanvaller heeft het wel goede herinneringen aan zijn oude club. “Ik heb vanaf dat ik senior ben eigenlijk elk seizoen bij een andere club gespeeld. Ik was erg blij toen ik bij Hoofddorp kwam, want er was een hele goede sfeer. Bij andere clubs was het meer hectisch en bij Hoofddorp een stuk rustiger.”

Voor JOS/Watergraafsmeer, fier koploper en al verzekerd van de wintertitel, was de aanvaller tot op heden twee keer trefzeker. Hij ziet de Amsterdammers ook als favoriet voor dit duel. “Ik weet niet zo goed hoe hun selectie er nu uitziet, maar wij kunnen van iedereen kunnen winnen.” Bergwijn denkt wel te weten waar waar de sterktes en de zwaktes liggen van zijn oude ploeg. “Afgelopen seizoen hadden ze een goede aanval, daar moeten we voor oppassen. De verdediging was wat minder. Ik denk dat we ze daar kunnen kloppen.”

Foto: Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!