Home / Algemeen / Raymond Mensah (RODA ’23) versterkt IVV

Raymond Mensah (RODA ’23) versterkt IVV

Het Landmeerse IVV wist afgelopen maandag op doelsaldo geen kampioen van de zondag tweede klasse te worden. De ploeg gaat in de nacompetitie strijden voor een plek in de zondag eerste klasse. Wel heeft IVV een speler voor het seizoen 2022/2023 aangetrokken. Raymond Mensah komt over van RODA ’23.

Voorzitter Denis Brouwer is blij met de komst van de snelle en vaardige Mensah: “Hij heeft in de beide wedstrijden tegen ons een uitstekende indruk gemaakt en kan op meerdere plekken aan de linkerkant spelen. Daarnaast is hij met zijn jeugdige leeftijd van 21 jaar nog zeker niet aan het einde van zijn ontwikkeling. Hij is een sterkhouder met toekomst.” Volgens Brouwer is Mensah gecharmeerd van de ambitie van het IVV om een goede eerste klasse vereniging te worden.

Met competitiegenoot RODA ’23 eindigde Mensah vijfde in de zondag tweede klasse. Hij kwam dit seizoen in alle competitiewedstrijden in actie. IVV speelt aankomende zondag de eerste ronde in de nacompetitie tegen FC Den Helder. Er wordt op Sportpark De Breek gespeeld.

Foto door Annelies Schreuder.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)