Home / Algemeen / Real Sranang uit Zaterdag 4E gehaald

Real Sranang uit Zaterdag 4E gehaald

De zaterdag vierde klasse E gaat verder zonder Real Sranang. De ploeg van Abdelhak Mouktadibillah had te weinig spelers en is door de club uit de competitie gehaald.

Real Sranang had eerder een punt in mindering gekregen na een gestaakt duel tegen Hertha (13-0), omdat er toen te weinig spelers waren om de wedstrijd te hervatten. “We hebben overleg gehad met de KNVB en het hierin aangegeven. Momenteel hebben we te weinig spelers voor de Zaterdag 1 en zelf besloten het elftal uit de competitie te halen”, zegt voorzitter Kenneth Comvalius. “Zodra we dat elftal weer op de rit hebben, schrijven we ons opnieuw in.”

De vierde klasse E telt nu nog dertien ploegen. Daardoor is ook de verdeling van periodetitels aangepast. De eerste periodetitel blijft in het bezit van RODA’23, de tweede periodetitel gaat over de laatste twaalf wedstrijden (na de winterstop) en de derde periodetitel is voor de hoogst geëindigde club op de ranglijst zonder priijs. Kijk hier voor de nieuwe stand in de zaterdag vierde klasse E.