fbpx
Home / Algemeen / Reda Kharchouch (OFC) tekent tweejarig contract bij Telstar

Reda Kharchouch (OFC) tekent tweejarig contract bij Telstar

Reda Kharchouch krijgt komend seizoen de kans om zich in het profvoetbal te bewijzen. De 23-jarige spits van derdedivisionist OFC heeft maandag een tweejarig contract getekend bij Telstar.

Vanaf december trainde Kharchouch al mee in Velsen-Zuid. Een hamstringblessure leek roet in het eten te gooien, maar eenmaal hersteld bevond technisch directeur Piet Buter hem fit genoeg om een contract aan te bieden. Telstar werd meteen concreet en Kharchouch zelf ook. “Ik wist gelijk dat ik hiervoor wilde gaan. Het is een kans in het betaald voetbal en ik heb gezegd dat ik vol zou gaan voor elke kans die ik zou krijgen. Het is ook niet ver van Amsterdam, dus er waren geen twijfels.”

Direct toen het wereldkundig werd gemaakt, kreeg de spits veel reacties en felicitaties van oud-trainers tot supporters, van de Bollenstreek tot aan Ajax. “Bij elke club waar ik gevoetbald heb, ben ik ook goed weggegaan. Iedereen leeft met mij mee. Ze zeggen dat ze zeker weten dat ik de top zal halen, dus dat moet ik ook waarmaken. Nu moet ik het doen en mijn voeten laten spreken.”

In zijn eerste seizoen bij OFC was Kharchouch tot op heden twintig keer trefzeker in de Derde Divisie zondag. Straks wil hij zich ook direct in de Keuken Kampioen Divisie laten gelden. “Ik zal mijn voedingsschema aanpassen, extra op mijn lichaam letten en hoop dat ik blessurevrij aan de bak kan bij Telstar. Zodat ik straks de lijn van OFC kan doortrekken.”

Send this to a friend