Renger na lastige competitiestart: “Er moet uit een ander vaatje getapt worden”

Het team van OSV zit op dit moment niet in een winning mood. Trainer Maurice Renger en zijn manschappen wonnen wel de eerste wedstrijd van het seizoen, maar de daarop volgende wedstrijden gingen verloren.

“Het is altijd balen als je verliest, maar nu tegen Arsenal startten we weer niet goed. Binnen twaalf minuten komen we 2-0 achter en moeten we weer op jacht naar de aansluitingstreffer”, licht Renger na de wedstrijd tegen Arsenal toe. “In de rust heb ik gezegd: de eerste kans moet erin, want als we op 2-2 komen dan heb ik goede hoop dat we ook de wedstrijd konden winnen.” OSV nam echter meer risico, waardoor het Arsenal de mogelijkheid gaf om de 3-1 te maken. “We zitten een beetje in de hoek waar de klappen vallen…”

Gedurende de wedstrijd probeerde Renger met wissels nog het tij te doen keren, alleen slaagden de OSV’ers daar niet in. “We beschikken over een grote selectie en dat er wat moet gebeuren is duidelijk. Daar gaan we het deze week zeker over hebben.”

In de tweede klasse geldt dit jaar een versterkte degradatieregeling, waardoor er meer ploegen degraderen en ook meer ploegen om nacompetitie moeten spelen. “We moeten gewoon rustig blijven, doorgaan waarmee we bezig zijn. Natuurlijk gaan we wel punten pakken, daar ben ik van overtuigd. Echter is het met de huidige degradatieregeling een stuk zwaarder. Dat moeten we gaan beseffen, er moet uit een ander vaatje getapt gaat worden”, besluit Renger.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV