Home / Algemeen / Rini van Roon bezig aan laatste seizoen bij VVC

Rini van Roon bezig aan laatste seizoen bij VVC

Zaterdag derdeklasser VVC neemt na dit seizoen afscheid van trainer Rini van Roon. In goed overleg is besloten het contract niet te verlengen, waardoor er een einde aan een driejarige samenwerking komt.

“De club is toe aan iets nieuws en ik ook”, zegt Van Roon. Gisteren (woensdag) werd besloten uit elkaar te gaan. “Doordat de training vanwege de weersomstandigheden niet doorging, heb ik het de selectie niet persoonlijk kunnen vertellen. Ik had het liever zelf medegedeeld, want nu hebben zij het via de media te horen gekregen.”

Vorig seizoen liepen de Nieuw-Vennepers het kampioenschap en promotie via de nacompetitie mis. Dat laatste overkwam Van Roon ook in zijn eerste jaar. Momenteel bezet VVC de tegenvallende zesde plek in de zaterdag derde klasse B. “Ik hoop dat wij dit seizoen goed kunnen afsluiten. Het zit allemaal dicht op elkaar en het zal erom gaan spannen voor de nacompetitie. Wij hebben punten laten liggen tegen ploegen waar je het niet van verwacht.”

“Het bestuur is Van Roon zeer erkentelijk voor zijn bijzondere inzet in de afgelopen drie seizoenen, zijn grote betrokkenheid bij de selectie van FC VVC en de club in z’n geheel”, luidt de verklaring van de club op de eigen website.

De toekomst van de oud-trainer van FC Abcoude is nog onduidelijk. “Ik ben door twee clubs benaderd en de gesprekken lopen daar nog steeds. Ik wil in ieder geval een club met ambities om iets te realiseren. Ik hoop er snel over uit te zijn. Eventueel een mooi kerstcadeau.”

Verslag Roy Baltus

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend