RKAVIC in 64 minuten ruimschoots voorbij Amstelveen Heemraad

Ook het Amstelveens Kampioenschap staat deze dagen weer op het programma. Eén van eerste duels was RKAVIC tegen Amstelveen Heemraad. En hoewel het duel in de 64e minuut gestaakt werd, vielen er behoorlijk wat goals: het werd 1-5 voor RKAVIC.

Amstelveen Heemraad begon duidelijk niet scherp aan de wedstrijd, want nog voor er tien minuten op de klok stonden, was de stond al 0-2. Daarna wist de ploeg toch wat terug te doen. Qualid Youssef trok naar binnen na een goede actie en gaf de bal aan Joey Pouw. Pouw vuurde de bal hard op de keeper, die het schot niet goed wist te verwerken. De rebound was vervolgens voor Youssef.

Maar nog voor rust liep RKAVIC al weer uit tot 1-4. Vlak na rust viel ook nog de 1-5. Maxim Perels kreeg vanaf de stip nog de mogelijkheid om de eer te redden voor Amstelveen Heemraad, maar zijn inzet was te zacht en dus een prooi voor de keeper. Het stond 1-5 toen in de 64e minuut de ballen op waren en bleek dat er nergens meer een bal was om verder te spelen. Het duel werd dus gestaakt. Amstelveen Heemraad heeft zich vervolgens teruggetrokken van het toernooi.