RODA ’23 en DCG in evenwicht

RODA ’23 en DCG hebben zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld. Over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag, maar in Amstelveen waren ze daar het meest tevreden mee. De gelijkmaker viel pas in blessuretijd.

Bij DCG stond voor het eerst dit seizoen Marcel Ons weer onder de lat, hij is weer hersteld van zijn blessure. Het waren de Amsterdammers die na een minuut of twintig de leiding namen via een goal van routinier Lesley van Dams, die zich in de rust met een blessure moest laten vervangen.

Waar DCG in de eerste helft de betere ploeg was, was RODA ’23 dat in de tweede helft. De thuisploeg zette goed druk naar voren en dat werd in blessuretijd bekroond met een goal van invaller Mitchell Bakker, die ’s ochtends ook al met het tweede van RODA ’23 tegen DCG 2 had gespeeld.

Hoewel beide partijen konden leven met een punt, baalde DCG-trainer Senel Cebar wel van de manier waarop: “Je wilt ook weleens een slechte helft spelen en het dan toch over de streep trekken, nu overkomt ons precies hetzelfde als tegen FC Jeugd.”

Voor de ranglijst schieten beide partijen weinig op met een punt. RODA ’23 staat nu vijfde, DCG elfde. Het verschil tussen beide ploegen is echter slechts drie punten. RODA ’23 gaat volgend weekend op bezoek bij hekkensluiter FC Jeugd. DCG speelt een thuiswedstrijd tegen SO Soest.

Foto’s: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)