Home / Zondag 2b / RODA ’23 moet genoegen nemen met punt tegen FC Jeugd

RODA ’23 moet genoegen nemen met punt tegen FC Jeugd

RODA ’23 heeft 1 punt overgehouden aan het verre uitduel bij FC Jeugd in Ede. In de Gelderse plaats stond er na 90 minuten een 1-1 stand op het scorebord.

Na een openingsfase waarin het voor beide ploegen even aftasten was, kreeg RODA ’23 na ruim tien minuten de eerste goede mogelijkheid. Een schot van Amir Riffi spatte hard uiteen op de kruising. De Amstelveners bleven gedurende de eerste helft de betere ploeg, maar wisten de kansjes niet om te zetten in de goals. Aan de andere kant was FC Jeugd vooral gevaarlijk uit de counter. Met een 0-0 stand gingen beide ploegen rusten.

Ook de tweede helft begon wat onrustig en het was na iets meer dan een uur spelen de thuisploeg die op voorsprong kwam. RODA ’23 was het daarna even kwijt, maar wist zich vrij snel te herpakken. Een minuut of tien na de openingstreffer viel de gelijkmaker. Uit een voorzet van Riffi was het Ocean Coesel die de 1-1 binnen kopte. Het restant van het duel bleef op en neer gaan, met kansen voor beide ploegen, maar een winnaar kwam er niet meer.

Komende zondag ontvangt RODA ’23 Nieuw Utrecht. FC Jeugd ontvangt opnieuw een tegenstander uit de regio Amsterdam: FC Weesp komt op bezoek.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Foto’s: Koos van der Leest

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend