Home / slideshow / RODA ’23 schiet weinig op met gelijkspel tegen Hooglanderveen

RODA ’23 schiet weinig op met gelijkspel tegen Hooglanderveen

RODA ’23 ontving zondagmiddag Hooglanderveen in Amstelveen. Beide ploegen konden de punten goed gebruiken. De Amstelveners hadden tot zondagmiddag pas 6 punten verzameld, Hooglanderveen had er 9. Uiteindelijk konden beide ploegen 1 punt bijschrijven: 1-1.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

De wedstrijd begon aftastend van beide kanten, met wat kleine kansjes voor zowel RODA ’23 als Hooglanderveen. Halverwege de eerste helft kreeg de thuisploeg een goede mogelijkheid, maar Rinaigel Ogenio kreeg de bal niet in het doel. Waar RODA ’23 steeds beter in de wedstrijd leek te komen en kansen creëerde, was het Hooglanderveen dat uiteindelijk met een voorsprong ging rusten. Een verkeerde terugspeelbal werd onderschept door Hooglanderveen en in het doel gewerkt door Danny de Graaf.

 

Na rust wist RODA ’23 al snel op gelijke hoogte te komen. Een goede voorzet van Ogenio werd afgemaakt door Lars Postmus. De thuisploeg bleef kansen creëren en was via Orlando van Wort dicht bij de 2-1. Hij zag zijn afstandsschot echter via de onderkant van de lat weer het veld in komen. De rebound was aan Postmus niet besteed. Daarna zakte RODA ’23 weer wat verder in, maar Hooglanderveen wist niet echt tot grote kansen te komen. Dat zorgde ervoor dat de thuisploeg er nog een slotoffensiefje uitgooide, maar daarin werd niet meer gescoord.

RODA ’23 blijft dus in de onderste regionen en volgende week wacht een belangrijk duel. De ploeg uit Amstelveen gaat dan op bezoek bij FC Weesp, dat tot nu toe 3 punten heeft behaald. RODA ’23 heeft er op dit moment 7.

Foto’s: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend