Home / Homepage / RODA ’23 verslaat Theole met 2-1

RODA ’23 verslaat Theole met 2-1

RODA ’23 heeft het afgelopen weekend de eerste overwinning van het seizoen behaald. Op het eigen sportpark werd Theole uit Tiel met 2-1 verslagen. Door de overwinning komt het puntentotaal van RODA ’23 uit op vier, nadat er twee weken geleden werd gelijkgespeeld tegen koploper SO Soest.

Het duel van RODA ’23 tegen de promovendus stond onder leiding van scheidsrechter Goktepe. Binnen een kwartier spelen was het voor de thuisploeg mogelijk om op voorsprong te komen. De paal redde een vroege achterstand voor Theole. Gedurende eerste helft kreeg RODA ’23 meer grip op de wedstrijd en werd het de bovenliggende partij. Grote mogelijkheden bleven voor de Bovenkerkers uit.

Na de rust wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Max Ossendrijver kopte de openingstreffer binnen. Nog geen tien minuten kon RODA ’23 van de voorsprong genieten. Na een fout op het middenveld kon Theole er van door. Eftal Elmas van de ploeg uit Tiel kon de gelijkmaker scoren. Nadat de score op gelijke hoogte is gekomen wil RODA ’23 direct weer op voorsprong komen. Snel weet Augstine Yeboah de 2-1 te scoren, zijn schot verdween via de korte hoek in de goal.  In de slotfase waren er kansen voor beide ploegen. In de slotfase was de RODA ’23-doelman nog belangrijk, met een goede redding wist hij de gelijkmaker te voorkomen.

Door de overwinning stijgt RODA ’23 enkele plekken op de ranglijst. Aankomende zondag ontvangt de ploeg HBC, de nummer drie van de zondag tweede klasse B. Klik hier om de uitslagen, standen en het programma van de zondag tweede klasse B te zien.

Foto’s: Koos van der Leest, klik hier om meer van zijn foto’s te zien.

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend