Ruime nederlaag SDZ bij LSVV

SDZ is zondagmiddag hard onderuit gegaan op bezoek bij LSVV. Het werd 5-1 voor de ploeg uit Zuid-Scharwoude.

Toine Merk, die zijn 300e duel speelde voor de thuisploeg, opende al na vijf minuten de score. Lang kon LSVV niet van de voorsprong genieten, want Maxim van der Meer zorgde met zijn 19e goal van het seizoen al een paar minuten later voor de 1-1. Maar het werd ook al vlot weer 2-1, wederom via Merk.

De thuisploeg wist het SDZ lastig te maken om aan voetballen toe te komen en in de tweede helft prikte LSVV er nog drie goals bij. Invallers Martijn Grooff en Simon Harte tekenden de 3-1 en 4-1 aan. In de slotfase werd het na een goede aanval nog 5-1 via Sven de Ruiter.

Na de flitsende seizoensstart lijkt SDZ ergens in de grijze middenmoot te gaan eindigen. Er wachten nog vijf duels, waarvan donderdag de eerste is. Dan komt FC Uitgeest op bezoek. Bekijk hier de stand en het programma in Zondag 1a