Home / Algemeen / Ruime zege voor FC Aalsmeer op Legmeervogels

Ruime zege voor FC Aalsmeer op Legmeervogels

FC Aalsmeer heeft Legmeervogels zaterdagmiddag met ruime cijfers opzij gezet: 4-0. Toch klinkt dat overtuigender dan het was, drie van de vier goals vielen pas in het laatste kwartier.

De openingstreffer viel al wel vroeg in het duel. Het was verdediger Arie de Vreugd, overgekomen van FC Rijnvogels, die de 1-0 maakte. Bij een corner vanaf de linkerkant kreeg hij wat gelukkig een been tegen de bal en wist zo te scoren. Dat was ook de ruststand. Een klein kwartier voor tijd werd het pas 2-0, toen Thierry van der Kooye de bal in het doel wist te glijden. Via Calvin Valies werd het ook 3-0 en kort voor tijd maakte Van der Kooye zijn tweede van de middag, na een fraaie actie werd het 4-0. Legmeervogels wist daar niet heel veel tegenover te zetten. Het werd via Jasper Burgers nog wel even gevaarlijk en Jerry Osei schoot nog een keer net naast, maar daar bleef het ook wel bij.

Na twee duels staan FC Aalsmeer en Legmeervogels beiden op 3 punten. Koploper in de groep is Argon, dat 4 punten heeft. Volgende week treft FC Aalsmeer FC Weesp en ontvang Legmeervogels Argon.

Bekijk hier alle foto’s van Jos Spitteler

Bron: Voetbal in Aalsmeer

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!