Home / slideshow / Schoten trekt eerste elftal terug, veranderingen in Zondag 3c

Schoten trekt eerste elftal terug, veranderingen in Zondag 3c

vv Schoten heeft vrijdag bekend gemaakt dat het het eerste elftal terugtrekt. Dat team was actief in Zondag 3c, waarin ook de Amsterdamse ploegen Swift, TABA, TOG en Ankaraspor actief zijn.

Schoten had tot nu toe al zijn duels verloren, waaronder met 5-1 tegen Swift. Het duel met TOG werd bij een 1-5 stand in het voordeel van de Amsterdammers gestaakt.

“Het bestuur, maar ook vele anderen, hebben de afgelopen weken getracht om tot oplossingen te komen om deze draconische maatregel te voorkomen. Helaas is dit niet gelukt en dan moet je als bestuur hierin keuzes maken en een besluit nemen. Het bestuur zal zich de komende weken gaan beraden hoe het selectievoetbal bij de vv Schoten zich verder gaat ontwikkelen. Doel is om volgend seizoen zeker weer terug te keren, met een selectie-elftal terug in de reguliere KNVB-competitie”, zo meldt de club op de website.

Omdat Schoten nog geen punten had gehaald, verandert er weinig in de stand. Het betekent wel dat er een ploeg minder rechtstreeks hoeft te degraderen. Nu zullen alleen de nummers 12 en 13 rechtstreeks degraderen. Ook zal er nu niet meer om drie, maar om twee periodetitels gestreden worden. Bekijk hier de nieuwe stand in Zondag 3c

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)