scpb -juichen

SCPB ’22 bekert soeverein door en is klaar voor de eerste klasse

SCPB ’22 heeft soeverein de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. De ploeg won eerder al met 3-4 van Assendelft en met 3-0 van Victoria. Zaterdag werd een 1-5 zege geboekt bij EDO in Utrecht.

“Het was een goede wedstrijd vanmiddag. Drie gespeeld, negen punten is een mooi resultaat. We zijn klaar voor de competitie”, aldus Patrick van Leeuwen.

Een nieuwe competitie voor SCPB ’22, want de ploeg promoveerde naar de eerste klasse. Het is afwachten dat dat gaat brengen: “Met ploegen als Zouaven, Hillegom en Hoofddorp zitten er flink wat grote clubs in de competitie. Maar wij hebben een goede ploeg, daar ben ik van overtuigd. De doelstelling is handhaven, maar ik hoop dat we dat eind oktober nog wat bij kunnen schaven.” 

Een aderlating is wel dat Van Leeuwen zijn centrale duo tot eind oktober moet missen. Mike Ruijter en Dominique Sweers zijn tot die tijd beiden niet inzetbaar. “Gelukkig hebben wat kunnen schuiven en doen de jongens die er nu staan het ook goed, maar we missen hen natuurlijk wel.” Verder is Van Leeuwen erg blij met zijn selectie: “De nieuwe jongens die erbij gekomen zijn, passen zich perfect aan. De selectie is er alleen maar sterker op geworden.” 

Volgende week opent SCPB ’22 de competitie tegen een andere promovendus. Het gaat dan op bezoek bij VIOS-W, dat afgelopen seizoen kampioen werd in Zondag 2a.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)