SCPB’22 uitgeschakeld in districtsbeker

SCPB’22 is uit de beker geknikkerd door VIOS W. Op sportpark De Doorbraak in Warmenhuizen kwam de ploeg van Danny Hijzelendoorn voor rust op een 0-1 voorsprong, maar die marge konden de Badhoevedorpers niet vasthouden. Scheidsrechter Uijttewal trok twee rode kaarten, waaronder één voor keeper Desmond van der Moot van SCPB. Het duel eindigde in 2-1.

Positief nieuws was de terugkeer van Dave Hertog. Hij mocht na maanden blessureleed weer starten en maakte zijn naam en faam ook waar. Hij zette SCPB op voorsprong, tegen de topploeg uit de zondag tweede klasse A: 0-1.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar de thuisploeg was de licht sterkere ploeg. Het had meer de bal, maar dat was vooral op het middenveld. Over en weer waren er plaagstoootjes, maar geen doelpunten.

Na de rustpauze was er een zelfde spelbeeld. VIOS viel aan, SCPB had iets minder de bal. Het middenveld duel was in licht voordeel van de gastheren. Na de gelijkmaker en zelfs een 2-1 voorsprong probeerde SCPB nog wel te forceren, maar dat offensief werd verder niet beloond met een doelpunt. Voor SCPB zit het districtsbeker avontuur erop en kan het zich richten op de competitie.

Kijk hier voor alle uitslagen in de KNVB districtsbeker

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)