SCPB
SCPB flikt het weer en wint voor de derde keer op rij. Ze zijn de nieuwe koploper.

SCPB’22 wint ruim, maar spaart armoedig VVZA

SCPB’22 blijft in de tweede klasse B in het spoor van koploper Sporting Martinus. SCPB boekte een probleemloze 4-0 zege op VVZA uit Amersfoort.

SCPB had weinig te stellen met de grijze middenmoter uit Amersfoort. Bij rust stond het 2-0 door goals van Diede Mentink en Ralf Fenne. Na rust scoorden Mike Ruijter en ‘DJ’ Gianni Oosterhoff. Eindstand: 4-0.

De laatste nederlaag van SCPB dateerde alweer van begin november, toen het een tik op de vingers kreeg van achtervolger ZSGOWMS: 3-0. Daarna volgde overwinningen en gelijke spelen. Kortom: in de vorm waarin het verkeerd doet het goede zaken. De komende drie weken gaat duidelijk maken in hoeverre SCPB mee kunnen blijven doen; drie ploegen uit de top zes zijn dan de tegenstander.

Trainer-coach Danny Hijzelendoorn beleeft een prachtige week: in en tegen Soest was zijn team zeven dagen eerder al heer en meester en ook zondagmiddag was er maar één ploeg dat aanspraak mocht maken op de drie punten. Tel daarbij op dat er heel goed nieuws uit Zeist kwam voor de oefenmeester: Hijzelendoorn is toegelaten tot de opleiding UEFA-A.

Hijzelendoorn is toegelaten tot de UEFA-A opleiding in Zeist

“Jazeker, dit is een mooie periode. Toch ben ik niet tevreden over zondagmiddag. We speelden eigenlijk een matig duel. Dat is jammer, we kunnen nog veel beter. We hebben een lastige serie voor de boeg, dan hoop je op een goede generale.”

“Wel een dik verdiende overwinning, we hadden eigenlijk met 7-0 of 8-0 moeten winnen. VVZA was geen schim meer van de ploeg die wij eerder dit seizoen troffen. Ik vond hun organisatie erg matig, ze hebben zelf helemaal niets gecreëerd. Nee, zondagmiddag werden we niet uitgedaagd.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)