Home / Homepage / Selahattin Dagasan (AGB) tekent voor 2 jaar bij Kirsehir Belediyespor

Selahattin Dagasan (AGB) tekent voor 2 jaar bij Kirsehir Belediyespor

In het seizoen 2018/2019 stond Selahattin Dagasan onder de lat bij AGB. Na een jaar bij de ploeg in de eerste klasse maakt hij de overstap naar het Turkse Kirsehir Belediyespor. Kirsehir komt dit jaar uit in de 2. Lig, het derde profniveau in Turkije.  Vorig seizoen werd er promotie afgedwongen. 

Voordat Dagasan een jaar geleden de overstap maakte naar AGB, speelde hij jaren voor DWS. Toen was Kirsehir ook al geïnteresseerd in de diensten van de 24-jarige keeper, maar Selahattin hield de boot af. Enkele weken geleden belde de club hem weer op, men was nog steeds geïnteresseerd.  Zo vloog hij deze week naar Turkije en had gesprekken met onder meer de voorzitter van Kirsehir. Na overleg met zijn manager en familie besluit Dagasan om voor deze kans te gaan. 

In Turkije tekent hij een profcontract voor twee jaar. Bij de club zijn de faciliteiten goed geregeld. Bij Kirsespor traint hij nu soms twee keer per dag. “Het niveau van de trainingen is hoger dan ik gewend ben”, vertelt de sluitpost. “Ik wil voor mijn kans gaan en de concurrentie aangaan met de huidige keeper.”

Aankomende dinsdag vertrekt Dagasan samen met zijn team voor negen dagen naar Bolu. Daar is het team op trainingskamp om zich voor te bereiden op de competitie. De eerste wedstrijd staat zondag 1 september op het programma, Kirsehir speelt dan uit in Istanbul tegen Eyüpspor. 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB
Send this to a friend