Home / Algemeen / SELECTIE: De Meteoor (zat) wil goed seizoen een vervolg geven
Piet Compier en Rudy Compier

SELECTIE: De Meteoor (zat) wil goed seizoen een vervolg geven

Toen door het coronavirus de competitie werd gestopt, stond het zaterdagelftal van De Meteoor er uitstekend voor. Met zes punten achterstand op koploper Fortuna Wormerveer had de ploeg uit Noord zich op de tweede plaats genesteld. Rudy Compier, leider van het elftal, had dan ook verwacht dat zijn team nog een periodetitel had kunnen winnen.

Met vader Piet Compier als trainer van het elftal, gaat Rudy met De Meteoor het derde jaar in. Met de sfeer bij de club zit het wel goed. “We kennen elkaar ook allemaal en alles bij de club is ook goed geregeld.” Na de training op donderdag gaan de spelers van de zaterdag- en zondagselectie samen de kantine in, dan wordt er wat gedronken en een kaartje gelegd. Gezellige avonden, zo vertelt de routinier: “Niemand zal denk ik meer prof worden bij ons, haha!”

Het team heeft tot juli doorgetraind en is deze maand vrij. Op 10 augustus staat de eerste training op het programma. Er zijn het komende seizoen twee versterkingen gekomen, voor allebei de spelers is het een relatief gemakkelijke overstap. Zo stapt Danny Lorent over van Kadoelen, terwijl hij in het seizoen 2018/2019 al bij De Meteoor zaterdag zat. Mo Amakran komt over van de zondagtak van De Meteoor.

Op zaterdag 15 augustus, vijf dagen na de eerste training, neemt De Meteoor het op tegen Germaan/De Eland. Op vrijdag 21 augustus en zondag 23 augustus staat het Meteoor-toernooi op het programma. De deelnemers zijn De Meteoor (zondag 1, zondag 2, zaterdag 1), Kadoelen, Wherevogels en Oosthuizen. Doordeweeks (25 augustus) staat de oefenwestrijd tegen TABA (zat) gepland. DRC is op 1 september de laatste tegenstander.

SpelersClub 19/20
Danny HiligersDe Meteoor
Don GoosDe Meteoor
Robbin KieftDe Meteoor
Tom van GellekomDe Meteoor
Jorginho BabbDe Meteoor
Geoffrey de BruinDe Meteoor
Rudy CompierDe Meteoor
Dennis CompierDe Meteoor
Mo Amakran
De Meteoor (zon)
Musa OzerDe Meteoor
Mike van den BergDe Meteoor
Dennis van der LaanDe Meteoor
Danny LorentKadoelen
Johan PhilipsenDe Meteoor
Mitchel van der SteltDe Meteoor
Umer MuhamedDe Meteoor
Joey ZandwijkDe Meteoor
Wouter StorkDe Meteoor
Jarno HofmanDe Meteoor
Brian CoolenDe Meteoor
Send this to a friend