Home / Algemeen / SELECTIE: De Meteoor (zat) wil goed seizoen een vervolg geven
Piet Compier en Rudy Compier

SELECTIE: De Meteoor (zat) wil goed seizoen een vervolg geven

Toen door het coronavirus de competitie werd gestopt, stond het zaterdagelftal van De Meteoor er uitstekend voor. Met zes punten achterstand op koploper Fortuna Wormerveer had de ploeg uit Noord zich op de tweede plaats genesteld. Rudy Compier, leider van het elftal, had dan ook verwacht dat zijn team nog een periodetitel had kunnen winnen.

Met vader Piet Compier als trainer van het elftal, gaat Rudy met De Meteoor het derde jaar in. Met de sfeer bij de club zit het wel goed. “We kennen elkaar ook allemaal en alles bij de club is ook goed geregeld.” Na de training op donderdag gaan de spelers van de zaterdag- en zondagselectie samen de kantine in, dan wordt er wat gedronken en een kaartje gelegd. Gezellige avonden, zo vertelt de routinier: “Niemand zal denk ik meer prof worden bij ons, haha!”

Het team heeft tot juli doorgetraind en is deze maand vrij. Op 10 augustus staat de eerste training op het programma. Er zijn het komende seizoen twee versterkingen gekomen, voor allebei de spelers is het een relatief gemakkelijke overstap. Zo stapt Danny Lorent over van Kadoelen, terwijl hij in het seizoen 2018/2019 al bij De Meteoor zaterdag zat. Mo Amakran komt over van de zondagtak van De Meteoor.

Op zaterdag 15 augustus, vijf dagen na de eerste training, neemt De Meteoor het op tegen Germaan/De Eland. Op vrijdag 21 augustus en zondag 23 augustus staat het Meteoor-toernooi op het programma. De deelnemers zijn De Meteoor (zondag 1, zondag 2, zaterdag 1), Kadoelen, Wherevogels en Oosthuizen. Doordeweeks (25 augustus) staat de oefenwestrijd tegen TABA (zat) gepland. DRC is op 1 september de laatste tegenstander.

Spelers Club 19/20
Danny Hiligers De Meteoor
Don Goos De Meteoor
Robbin Kieft De Meteoor
Tom van Gellekom De Meteoor
Jorginho Babb De Meteoor
Geoffrey de Bruin De Meteoor
Rudy Compier De Meteoor
Dennis Compier De Meteoor
Mo Amakran
De Meteoor (zon)
Musa Ozer De Meteoor
Mike van den Berg De Meteoor
Dennis van der Laan De Meteoor
Danny Lorent Kadoelen
Johan Philipsen De Meteoor
Mitchel van der Stelt De Meteoor
Umer Muhamed De Meteoor
Joey Zandwijk De Meteoor
Wouter Stork De Meteoor
Jarno Hofman De Meteoor
Brian Coolen De Meteoor
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)