Home / slideshow / SELECTIE: Ervaren versterking op het middenveld voor TOB
Timothy van den Berg

SELECTIE: Ervaren versterking op het middenveld voor TOB

Afgelopen seizoen lag TOB op koers voor promotie, dit seizoen mag Remco van Twiller met zijn ploeg een nieuwe poging wagen. De trainer haalde een aantal versterkingen naar de club, onder wie Moamar Heerenveen.

Na de overschrijvingstermijn kreeg Van Twiller er bij toeval nog een ervaren versterking bij. Timothy van den Berg speelde in het verleden in de jeugd van FC Utrecht, het tweede van AFC en bij JOS Watergraafsmeer in het eerste. De middenvelder voetbalde de afgelopen twee jaar niet: “Vanwege mijn werk besloot ik te stoppen met voetballen en daar had ik ook vrede mee. Maar inmiddels begon het toch weer te kriebelen en deze zomer besloot ik een beetje om me heen te gaan kijken”, vertelt hij.

Via Dave Dekker kwam hij uiteindelijk bij TOB terecht: “Hij vroeg of ik zin had om bij TOB te komen spelen en vertelde goede verhalen over de club. Hij heeft me voorgesteld aan de trainer en ook dat was positief.” Andersom was Van Twiller ook al snel enthousiast: “Na één training had ik al gezien dat hij voor ons een enorme versterking is op het middenveld. Hij ziet het spelletje enorm goed, is gedurfd in zijn passing en is qua coaching een enorme meerwaarde voor onze ploeg.”

Het was voor Van den Berg even afwachten hoe het zou gaan, na twee jaar zonder voetbal: “Maar verrassend genoeg voel ik me hartstikke goed, dus dat is fijn.” Plezier in het voetbal staat voor hem op dit moment voorop, maar dat moet wel hand in hand gaan met goede prestaties: “Ik kom hier niet om zomaar een balletje te trappen, we moeten wel gewoon voor het kampioenschap gaan. Ik ga proberen om het team zo goed mogelijk te helpen met mijn ervaring.”

Selectie TOB 2020/2021

Speler Club 2019/2020
Mahmoud Arbrahem TOB
Ashraf El Baset TOB
Mucahit Bayar TOB
Timothy van den Berg Geen club
Jelle Braaksma TOB
Jop Bruin TOB
Dave Dekker TOB
Michel Dol TOB
Sergay Gemin TOB
Jaouad El Ghazaoui TOB
Miguel Ghering TOB
Mosawer Hashemi TOB
Moamar Heerenveen AMVJ
Harun Kamarkheyl FC Amsterdam
Jordy Klein TOB
Furkan Koc Eendracht’82
Nick Koch TOB
Giorgio Kuiper TOB
Joey Lilienthal De Germaan/De Eland
Amer Mobarak TOB
José Bebeto Ngeze TOB
Judael Obboye TOB
Tari Sassen TOB
Miles Tigchelaar TOB
Kivilcim Ugurlu De Volewijckers
Esterno Vreugd TOB

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
TOB