SELECTIE: HBOK brengt de selectie verder in evenwicht

HBOK wil dit seizoen opnieuw een gooi doen naar promotie richting de eerste klasse. De Amsterdammers brachten de selectie de laatste maanden verder in evenwicht, waarmee de club het verschil hoopt te maken in de competitie.

Onder meer Allon Koene (SDZ), Renaldo Jongebloet (IVV) en Mariano Olf (Pancratius) maakten de oversteek naar Zunderdorp. “Het is mijn overtuiging dat de groep dit seizoen beter in balans is en dat we beschikken over een mooie mix van leeftijden”, zo vertelt Meeuwsse over de krachten van zijn team. “Waar de oudere spelers voor de ervaring zorgen, kunnen de talenten ook een belangrijke bijdrage leveren. Met een gemiddelde leeftijd van 25 tot 26 jaar kunnen we tevreden zijn.”

De oefenmeester heeft dit seizoen dan ook een selectie onder zijn hoede met veel kwaliteiten, waardoor HBOK tot een van de titelfavorieten van de tweede klasse behoort. Ondanks de druk vindt hij het echter ook belangrijk dat zijn spelers plezier blijven uitstralen. “We beginnen een lange reis met als eindbestemming promoveren, maar moeten niet vergeten te genieten”, aldus Meeuwsse.

Club 2020/2021
Joey Potveer HBOK
Nerivio Kasanwirjo HBOK
Donny Rijnink HBOK
Allon Koene SDZ
Sverre Ubels HBOK
Jordi de Visser Purmersteijn
Jeffrey Bok HBOK
Angelo Groen HBOK
Dennis Kaars HBOK
Max Sajet HBOK
Romello Austin Legmeervogels
Bowedee Burleson HBOK
Bram Wiedijk HBOK Jeugd
Donny Ruder Buitenveldert
Dani Braspenning HBOK
Davey Claus SDZ
Jelle Ubbels HBOK Jeugd
Tom de Lange HBOK
Renaldo Jongebloet IVV
Mariano Olf Pancratius
Rinaldo O’niel HBOK
Aldo Arce HBOK

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)