Selectie in Zunderdorp rond. Nehemia Sanaky naar HBOK

Met de laatste toevoegingen heeft kampioen HBOK de selectie rond voor komend seizoen en lijkt de selectie op papier klaar voor een nieuw avontuur in de Eerste klasse. Opvallende naam is Amsterdammer Nehemia Sanaky (39), die overkomt van WNC uit Waardenburg.

De aanvoerder van WNC nam recent afscheid van het voetbal, met een promotie naar de Vierde divisie in zijn zak. Daarmee promoveerde Sanaky voor de zevende(!) keer in zijn carrriére. In HBOK vond hij tóch nog een nieuw voetbalavontuur. Sanaky kwam eerder uit voor onder andere TEC Tiel. De selectie van de nieuwe oefenmeester Charles Loots krijgt bij elkaar opgeteld een (kwantitatieve) impuls. Eind mei kondigde HBOK al meerdere nieuwe spelers aan.

Naast Sanaky komt Joseph Akutei (22) over van Legmeervogels. Eerder kruisten de degens van Akutei en HBOK, toen was de speler in ‘dienst’ van Argon. Verder kwam Akutei uit voor ZSGOWMS. Toon van der Waal komt vanuit de eigen jeugd, met een kleine uitstap naar Kadoelen in een eerdere fase. Wesley Baarslag (25) verlaat het naburige vissersdorp voor Zunderdorp. Baarslag volgt Jens Kras en Dave Zwarthoed vanuit RKAV Volendam. De middenvelder strijdt momenteel in de nacompetitie voor het landskampioenschap voor reserve teams. De finale tegen de reserves van Berkum is zaterdag 15 juni.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)