SELECTIE: OFC doet nieuwe poging voor promotie naar Tweede Divisie

OFC begon in het najaar van 2020 uitstekend aan de competitie, maar moest door de coronastop de grote ambities in de ijskast zetten. Onder leiding van Pieter Mulders hoopt de club opnieuw te proberen om naar de Tweede Divisie te promoveren.

De Oostzaanders zijn de laatste jaren steevast in de subtop van de Derde Divisie Zondag terug te vinden. Ook afgelopen seizoen liet de club weer zien over veel kwaliteiten te beschikken. Niet alleen deed het in de openingsfase van het seizoen mee voor de bovenste plaatsen, ook zat het nog in de KNVB Beker. Hoewel het met Roy van der Mije een goed presterende trainer verloor, haalde het met Mulders een uitstekende vervanger in huis. De club doet er daarom alles aan om na de zomer wederom goed voor de dag te komen en de hoge ambities van de vereniging de komende jaren waar te maken.

De derdedivisionist voegde de afgelopen maanden zeven nieuwe spelers toe aan de selectie. Zo haalde het Genridge Prijor, die weer samen gaat spelen met zijn tweelingbroer Denzel, van Ajax Zaterdag. Ook kwam Derwin Martina over van Noordwijk, strikte het Rano Burger die bij Jong Almere City voetbalde en haalde het Beer de Vos, Max Veerman en Darryl Bäly op bij Jong FC Volendam. Tot slot moet Joey Groenbast met zijn buitenlandse ervaring voor een extra ingrediënt in de selectie zorgen.

Club 2020/2021
Joey Groenbast Sutherland Sharks
Darryl Bäly Jong FC Volendam
Sonny ten Hoope OFC
Soufian Akouili OFC
Max Veerman Jong FC Volendam
Joël Donald OFC
Abdel Malek el Hasnaoui OFC
Bilal el Amrani OFC
Edip Biberoglu OFC
Mo Chih OFC
Beer de Vos Jong FC Volendam
Rano Burger Jong Almere City
Niels Butter OFC
Denzel Prijor OFC
Derwin Martina Noordwijk
Niels Springer OFC
Eric Veerman OFC
Genridge Prijor Ajax Zaterdag
Kay Hilverink OFC
Victor van der Linde OFC
Nino van den Heuvel OFC

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC