Home / Derde Divisie zondag / SELECTIE: OFC doet nieuwe poging voor promotie naar Tweede Divisie

SELECTIE: OFC doet nieuwe poging voor promotie naar Tweede Divisie

OFC begon in het najaar van 2020 uitstekend aan de competitie, maar moest door de coronastop de grote ambities in de ijskast zetten. Onder leiding van Pieter Mulders hoopt de club opnieuw te proberen om naar de Tweede Divisie te promoveren.

De Oostzaanders zijn de laatste jaren steevast in de subtop van de Derde Divisie Zondag terug te vinden. Ook afgelopen seizoen liet de club weer zien over veel kwaliteiten te beschikken. Niet alleen deed het in de openingsfase van het seizoen mee voor de bovenste plaatsen, ook zat het nog in de KNVB Beker. Hoewel het met Roy van der Mije een goed presterende trainer verloor, haalde het met Mulders een uitstekende vervanger in huis. De club doet er daarom alles aan om na de zomer wederom goed voor de dag te komen en de hoge ambities van de vereniging de komende jaren waar te maken.

De derdedivisionist voegde de afgelopen maanden zeven nieuwe spelers toe aan de selectie. Zo haalde het Genridge Prijor, die weer samen gaat spelen met zijn tweelingbroer Denzel, van Ajax Zaterdag. Ook kwam Derwin Martina over van Noordwijk, strikte het Rano Burger die bij Jong Almere City voetbalde en haalde het Beer de Vos, Max Veerman en Darryl Bäly op bij Jong FC Volendam. Tot slot moet Joey Groenbast met zijn buitenlandse ervaring voor een extra ingrediënt in de selectie zorgen.

Club 2020/2021
Joey GroenbastSutherland Sharks
Darryl BälyJong FC Volendam
Sonny ten HoopeOFC
Soufian AkouiliOFC
Max VeermanJong FC Volendam
Joël DonaldOFC
Abdel Malek el HasnaouiOFC
Bilal el AmraniOFC
Edip BiberogluOFC
Mo ChihOFC
Beer de VosJong FC Volendam
Rano BurgerJong Almere City
Niels ButterOFC
Denzel PrijorOFC
Derwin MartinaNoordwijk
Niels SpringerOFC
Eric VeermanOFC
Genridge PrijorAjax Zaterdag
Kay HilverinkOFC
Victor van der LindeOFC
Nino van den HeuvelOFC

Tekst: Jordi Smit

Send this to a friend