SELECTIE: OFC Zaterdag strijdt met eigen jeugdspelers in vierde klasse

OFC beschikt dit seizoen weer over een zaterdagselectie. Onder leiding van hoofdtrainers Jan de Haze en Herman Driel wil de vereniging met een jeugdige selectie verrassen in de vierde klasse zaterdag B.

De Oostzaanse club schuift de gehele Onder 23-selectie van afgelopen seizoen door naar de Zaterdag 1. Nassim Achekar (DRC) en Fabio Kammeron (De Meteoor Onder 19) zijn de enige twee spelers die vorig jaar nog niet het shirt van OFC droegen. “De spelers hebben een hoop kwaliteiten en beschikken bovenal over een goede instelling en beleving”, vertelt De Haze over het team. “Bovendien is het een welwillende groep die geen training overslaat. Tegelijkertijd merkten we tijdens de Zaanstad Cup in juli al dat het verschil tussen jeugd- en seniorenvoetbal levensgroot is, waardoor de spelers zich moeten aanpassen.”

De oefenmeester weet als geen ander dat de jongens nog een hoop moeten bijleren, maar is ervan overtuigd dat het talent in de groep groot genoeg is om dit aan te kunnen. Met clubs uit Amsterdam-Noord en de Zaanstreek lijkt het een mooie competitie te worden. “Wanneer de gehele selectie intact blijft, dan kunnen we voor de top vier gaan. In deze jonge groep zit namelijk nog veel rek.”

Club 2020/2021
Dani de Ruijg OFC Onder 23
Myron Naarden OFC Onder 23
Devon Naarden OFC Onder 23
Robin Willekes OFC Onder 23
Jesse De Koning OFC Onder 23
Senna Khairi OFC Onder 23
Nassim Achekar DRC
Ahmad Sandjani OFC Onder 23
Arsenio Middel OFC Onder 23
Bradley Vulperhorst OFC Onder 23
Colin Bleeker OFC Onder 23
Demio Walberg OFC Onder 23
Joey van de Bunt OFC Onder 23
Nordin van der Wal OFC 2
Quinten Lindenbergh OFC Onder 23
Ronan de Vroome OFC Onder 19
Xavier Roof OFC Onder 23
Rouchan Khairi OFC Onder 23
Fabio Kammeron De Meteoor Onder 19

Tekst: Jordi Smit
Foto: Rikus de Lange

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC