Home / slideshow / SELECTIE: OSV zorgt voor meer ervaring in het team
Maurice Renger

SELECTIE: OSV zorgt voor meer ervaring in het team

Maurice Renger is klaar om het tweede seizoen met OSV in te gaan. De oefenmeester haalde de afgelopen maanden drie nieuwe spelers naar de vereniging, die voor meer ervaring in de spelersgroep moeten zorgen.

Joshua Zaandam, Nicky Roele en Adil Jamal moeten het team aankomend seizoen van frisse energie voorzien. “Nicky staat elk seizoen garant voor doelpunten en dat is precies wat we nodig hebben. Joshua ken ik nog uit mijn periode bij JOS Watergraafsmeer, al viel hij destijds net buiten de boot. Hij heeft ervaring in de Hoofdklasse en weet wat er wordt gevraagd om op een bepaald niveau mee te spelen. Ook Adil heeft de nodige ervaring. Zij moeten dat overbrengen op de overige spelers.”

Renger is tevreden over de hechtheid van de huidige spelersgroep. “Dat is de voornaamste kracht van dit team. Het zijn vrienden die graag hard voor elkaar willen werken. Ik denk alleen dat in tactisch opzicht nog wel wat winst te behalen valt. Daarbij hoort natuurlijk resultaat, want dat brengt extra energie in het team.”

Club 2020/2021
Loek JacobsOSV
Dave ClementOSV
Mischa KlaverOSV
Nigel CoolenOSV
Melle BruijnsOSV
Dylan KleinOSV
Tim KuiperOSV
Bruce CarstensOSV
Hidde RozendaalOSV
Jesse WillemsOSV
Dave de HazeOSV
Giorgio SnipOSV
Rik SmitOSV
Joshua ZaandamSV Beemster
Jermaine JeulinkOSV
Thimo de JagerOSV
Joey NoordenbosOSV
Eduard LulajOSV
Scotty CoolenOSV
Nicky RoeleMarken
Adil Jamala.s.v. Blauw-Wit

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler

Send this to a friend