Home / Algemeen / SELECTIE: Oud-profs versterken Hoofddorp

SELECTIE: Oud-profs versterken Hoofddorp

Hoofddorp eindigde afgelopen seizoen als tiende in de eerste klasse en zag de concurrentie zich flink versterken: “De eerste klasse is gewoon weer sterker geworden dan vorig jaar. Zowel met de ploegen die erbij zijn gekomen als de versterkingen die de andere clubs hebben gehaald”, zo ziet trainer Jethro Abram.

Toch maakt hij zich geen zorgen, want zelf kreeg hij er ook niet de minste namen bij. Zo komt oud-prof en Armeens international Norair Mamedov over van OFC. “Echt een mazzeltje. Norair woont bijna naast de club en heeft een eigen bedrijf, daarom wilde hij graag dichter bij huis gaan voetballen. We zijn toen in gesprek geraakt en hij komt nu voor ons spelen.” Naast Mamedov hengelde Hoofddorp met Gregory Schaken nog een oud-prof binnen. De middenvelder speelde in het verleden voor FC Utrecht en Telstar en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Zuidvogels, in de eerste klasse zaterdag. “Ik had al eerder contact met hem gehad, maar nu heeft hij toegehapt. Hij zou eigenlijk gaan reizen, maar vanwege het coronavirus ging dat niet door. Ik ben heel blij dat ook hij nu voor ons heeft gekozen. Hopelijk gaan hij en Norair de verwachtingen waarmaken”, aldus Abram.

De trainer is dan ook tevreden over de selectie die het dit seizoen tot zijn beschikking heeft. Hij kreeg er dus een aantal versterkingen bij, terwijl er slechts vier spelers vertrokken. Hij gaat dan ook positief het seizoen in: “We hebben goede individuele spelers. De grootste uitdaging zal er in zitten dat iedereen zich houdt aan de afspraken die we als team maken. En dan gaan we zien waar het schip strandt.”

Selectie Hoofddorp 2020/2021

NAAM Club 2019/2020
Guus Zuidema S.V. Hoofddorp
Maringho Kortlevers S.V. Hoofddorp
Ruben Zimonyi Go Ahead Eagles jeugd
Wibout de Vetten S.V. Hoofddorp
Tuncay Yener S.V. Hoofddorp
Browel Some S.V. Hoofddorp
Gairvyno Zeefuik S.V. Hoofddorp
Yannick Steffens S.V. Hoofddorp
Zakaria Bakrine S.V. Hoofddorp
Joël Panka Velsen
Mathijs Miserus Pancratius
Tom Boot S.V. Hoofddorp
Daan Herrendorf S.V. Hoofddorp
Soeremly te Vrede S.V. Hoofddorp
Miliano Groenbast S.V. Hoofddorp
Joery Knol S.V. Hoofddorp
Norair Mamedov OFC
Gregory Schaken Zuidvogels
Jasmin Ramic S.V. Hoofddorp
Revelinio Vermeer S.V. Hoofddorp
Sidney Schmeltz S.V. Hoofddorp
Martijn Tjon-A-Njoek S.V. Hoofddorp
Yannick Spaargaren S.V. Hoofddorp

Foto: Minke Wiggerink

Send this to a friend