Home / slideshow / SELECTIE: Purmersteijn zet in op attractief voetbal
Mo el Bouziani

SELECTIE: Purmersteijn zet in op attractief voetbal

Purmersteijn staat komend seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Mo el Bouziani. De oefenmeester haalde de afgelopen maanden een aantal gerichte versterkingen naar de club en hoopt zo zijn ambitie om attractief voetbal te spelen, waar te maken.

Onder meer Nick van Santen (Hollandia), Dyllan Ahinful (FC Zaandam) en Rahim Abdul zijn nieuw bij de club. De drie spelers moeten voor de nodige ervaring zorgen binnen de selectie. Nick keepte de afgelopen jaren in de Hoofdklasse en weet daarom goed wat het niveau van hem vraagt. We waren op zoek naar een ervaren doelman en hebben deze wens met Nick laten uitkomen”, vertelt El Bouziani, die eveneens blij is met Abdul. “Toen hij nog bij Chabab speelde, heb ik hem een keer gezien met Hollandia. Het is een sterke aanvaller met een neusje voor de goal. Bovendien heeft hij ervaring in de profwereld, waardoor hij onze jonge spelers hopelijk veel kan bijbrengen wat het vraagt om op een hoog niveau te spelen.” Tot slot komt Thomas Schaap over van Zwaluwen ’30, maakt Mylan Polman de overstap van ASV De Dijk en transfereert Mircle Elstak van Telstar.

El Bouziani merkt dat hij met een gretige groep te maken heeft die na de zomer wil knallen. “Het team is erop gebrand om het dit seizoen goed te doen. We beschikken over een voetballend sterke groep die veel kwaliteiten in zich heeft. De jonge spelers moeten echter nog wel het seniorenvoetbal onder de knie krijgen. Als ons dat volgend seizoen lukt, dan kunnen we gezamenlijk iets moois bereiken.”

Club 2020/2021
Nick Van Santen Hollandia
Marlon Amankwah Purmerstejn
Jordy Beekhof Purmerstejn
Nathan Sibilo Purmerstejn
Joey Mers Purmerstejn
Martijn Riemersma Purmerstejn
Genairo Promes Purmerstejn
Rowan Meijer Purmerstejn
Luke Abelskamp Purmerstejn
Thomas Schaap Zwaluwen ’30
Mak Trezner Purmersteijn
Dyllan Ahinful FC Zaandam
Timo Polman Purmersteijn
Mylan Polman ASV De Dijk
Mircle Elstak Telstar
Jay Vorselman Purmersteijn
Rahim Abdul FC Boshuizen
Job van der Meulen Purmersteijn
Tobias Droomers Purmersteijn Jeugd

Tekst: Jordi Smit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)