SELECTIE: Richard Pel heet vier nieuwelingen welkom bij JOS Watergraafsmeer (zat)

Toen er weer getraind mocht worden, gingen de spelers van JOS Watergraafsmeer direct weer het op veld op. Op donderdagen werd er facultatief getraind. De ploeg van Richard Pel was dan niet de enige, de Veteranen en de zondag 1 & 2 stonden ook op het veld. “Uiteraard eerst op gepaste afstand, toen het weer mocht zijn we begonnen met partijvormen.” De gemiddelde opkomst van de zaterdagselectie was zo’n 25 spelers, er was dus veel behoefte om weer op het veld te staan.

Concordia Wehl

In de selectie kan Pel vier nieuwe spelers verwelkomen. Ian Dap en Everson Bazoer komen over van competitiegenoot Buitenveldert. Jarne Theunissen en Tim Steenbreker komen over van Concordia Wehl, een club actief in de zondag tweede klasse  uit Wehl, in de gemeente Doetinchem. “Ze zijn op eigen initiatief naar ons toegekomen. Het is wel een mooi verhaal. Het zijn twee jongens die komen uit het oosten van Nederland en speelden bij Concordia Wehl. Je vraagt je dan vast af hoe die jongens bij ons terecht zijn gekomen. JOS Watergraafsmeer zondag speelde natuurlijk in de Hoofdklasse het afgelopen jaar en ze speelden door het hele land. En die jongens zijn bij een wedstrijd gaan kijken, daar in de buurt. Ze vonden de uitstraling van JOS Watergraafsmeer hartstikke leuk. Eén van de twee is voor z’n werk in Amsterdam komen wonen, de ander is in Amsterdam gaan studeren. Vervolgens kreeg ik een bericht van iemand van de club en ze wilden graag een keer bij ons meetrainen. Ze kwamen meetrainen tijdens de coronamaatregelen, dus ik heb ze gezegd: ‘Ga gewoon meetrainen en dan zien we het wel.’ Alleen tijdens de training kwamen ze al naar me toe: ’trainer we weten het al, we willen graag hier voetballen.’ Toen vertelden ze me ook het verhaal, over de uitstraling van de club, het honderdjarig jubileum en het niveau van de zondag. En aangezien het niveau van de derde klasse in de stad hoger is dan in het oosten van het land, wilden ze graag bij ons voetballen.”

Competitie

“We zijn dus nagenoeg intact gebleven en kan ik op een rustige manier werken naar de start van de competitie. In een prachtige poule, met bijna allemaal Amsterdamse ploegen.” Pel gaat er vanuit dat zijn ploeg ‘dik in het linkerrijtje’ gaat spelen. “We gaan spelen om promotie. Wartburgia stak er het afgelopen jaar wel met kop en schouders bovenuit, maar het is een nieuwe competitie. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij ook weer bovenin mee gaan draaien.” 

Selectie JOS Watergraafsmeer 2020/2021

Speler Club 19/20
Maarten Daniels
JOS Watergraafsmeer
Jay Dwarka
JOS Watergraafsmeer
Jeremiah Dap
JOS Watergraafsmeer
Ian Dap SC Buitenveldert
Rody Roos
JOS Watergraafsmeer
Sander Willems
JOS Watergraafsmeer
Nick Ham
JOS Watergraafsmeer
Skip Slingerland
JOS Watergraafsmeer
Lucien Fraenk
JOS Watergraafsmeer
Lourens Evenwel
JOS Watergraafsmeer
Enzo Paal
JOS Watergraafsmeer
Everson Bazoer SC Buitenveldert
Joash Johnson
JOS Watergraafsmeer
Bart Meier
JOS Watergraafsmeer
David van Meggelen
JOS Watergraafsmeer
Glenn Holster
JOS Watergraafsmeer
Jarne Theunissen Concordia Whel
Tim Steenbreker Concordia Whel
Danny Paulich
JOS Watergraafsmeer
Lennart Holsteijn
JOS Watergraafsmeer

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)