EDO - FC Aalsmeer

Slippertje van FC Aalsmeer op bezoek bij EDO

FC Aalsmeer is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om een overwinning te boeken op EDO. De tweedeklassers speelden doelpuntloos gelijk.

Aangezien het team van Ted Verdonkschot op de derde plaats is terug te vinden, was het voorafgaand aan het duel de favoriet. In de eerste helft waren de clubs echter aan elkaar gewaagd en kreeg ook EDO een aantal kansen. Aan de andere kant van het veld had FC Aalsmeer twee grote mogelijkheden om de openingstreffer te maken, maar in de rust stond nog altijd een 0-0 stand op het scorebord.

Na de theepauze speelden beide ploegen slordig. FC Aalsmeer kwam maar niet door de vijfmans defensie van de tegenstander heen, terwijl ook EDO het lastiger kreeg. In de slotfase kwam FC Aalsmeer-doelman Nick van der Wiel nog een aantal maal uitstekend in actie, waarmee hij voor een punt zorgde.

“We kwamen vandaag simpelweg te kort om te winnen”, stelde hoofdtrainer Ted Verdonkschot na afloop. “In de eerste helft moesten we onze kansen afmaken. Als je die niet maakt dan weet je dat het lastig wordt. We zitten helaas in een moeilijke fase, maar volgende week gaan we er weer voor.”