Soufiane Reclaoui verruilt OFC voor ADO ’20

Soufiane Reclaoui verruilt OFC deze zomer voor ADO ’20. Daarmee volgt hij Nino van den Heuvel en Denzel Prijor, die dezelfde overstap maken.

“Ik had een heel goed gesprek gehad met de trainer. Hij gaf daarin aan dat hij veel vertrouwen in mij heeft en mij graag in zijn selectie wilde hebben. Ondanks dat ik meerdere aanbiedingen had, wist ik het direct: Ik wil spelen bij ADO’20 onder Roy. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat ik herenigd word met mijn oude vriend Henry (Opuku, red.) en kom ik ook mijn huidige ploeggenoten Nino en Denzel weer tegen”, vertelt Reclaoui op de website van zijn nieuwe club.

Ook trainers Roy van der Mije en Mitchell Haaijen zijn blij met de komst van Reclaoui: “Samen met Toan Tan en Cor Smit van de technische commissie zijn we niet over één nacht ijs gegaan om de ontstane vacature na het aanstaande vertrek van Ruben en Raymond in te vullen. De speler moet passen in ons systeem, een aanvulling zijn op de andere aanvallers en passen in de groep. Met Soufiane hebben we die speler gevonden. Hij heeft wat extra’s, hij kan zowel buitenom als binnendoor passeren, tussen de linies spelen, maar herkent ook diepte in zijn loopacties. Daarnaast is het een hele behendige speler met een goed schot en veel rendement. Met zijn ervaring kan hij van veel waarde zijn voor het team en de talenten in de selectie.”

Foto: Orange Pictures

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC