Home / Algemeen / Spelmaker Junior Toretta (Arsenal) trots op zijn team

Spelmaker Junior Toretta (Arsenal) trots op zijn team

ASV Arsenal staat na vijf wedstrijden aan kop in de zaterdag tweede klasse A. Het team van trainer Imro Wielkens won afgelopen zaterdag met 0-3 op bezoek bij DVVA. Junior Toretta is een van de spelmakers aan de kant van Arsenal, ook afgelopen weekend was hij belangrijk voor Arsenal.

“Ik ben erg blij met de overwinning op bezoek bij DVVA. Ondanks de overwinning moeten we geconcentreerd blijven voor de komende wedstrijden, we moeten niet gaan verslappen. Het niveau dat we nu halen, moeten we de komende wedstrijden vasthouden.”

De Braziliaan, die in het verleden ook voor Telstar speelde, zet op het middenveld de lijnen uit bij Arsenal. Daarnaast schoot hij dit seizoen al driemaal raak. “Op dit moment speel ik op een goed niveau, maar ik ga er vanuit dat ik een hoger niveau kan aantikken. Zowel op mentaal als op technisch en fysiek vlak. Als Arsenal deze lijn weet door te trekken, dan zie ik ons wel op plek 1 eindigen.”

“We hebben meerdere spelers met uitstekende individuele kwaliteiten. Als we deze kwaliteiten kunnen koppelen aan de goede kwaliteiten van het collectief, dan kunnen we het maximale presteren”, zo is hij overtuigd.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)