Martinus
Martinus eindigt met winst en maakt zich op voor de nacompetitie.

Sporting Martinus pakt mooie 2-3 overwinning in Hooglanderveen

In Hooglanderveen leek de ploeg van Tom Verhoek weer een eenvoudige overwinning te behalen. Na een 0-2 voorsprong kwam Hooglanderveen toch nog langszij. Het was Luka Misumi dat Martinus uiteindelijk aan een zekere tweede plaats hielp: 2-3.

Met zesenvijftig punten en positie twee haalde Martinus maandagmiddag een nieuw clubrecord binnen. Het oude record van Martinus stond op veertig punten, in de zondag tweede klasse. Verhoek: “Het was al met al een super mooi jaar, met een fantastische spelersgroep. We maken ons nu op voor een geweldig toetje”.

Martinus kwam door Sem van Bruggen en een geweldig afstandsschot van Björn van Breenen op een comfortabele voorspong. Danny de Graaf en Jurriën Ebbens maakte de 0-2 goed tot 2-2 en kon Martinus opnieuw op jacht naar een voorsprong. ,,Misumi werkte een voorzet van Van Breenen binnen. Een verdiende zege”, vond Verhoek.

Volgende week zondag 4 juni speelt Sporting Martinus om 14.00 uur op sportpark “Overburg” in Amstelveen tegen ZAP uit Breezand de eerste wedstrijd voor promotie naar de begeerde eerste klasse. ,,Ik hoop dat er weer veel mensen komen kijken, dat heeft deze groep ook verdiend”, sloot Verhoek af.

Kijk hier voor alle uitslagen en de eindstand in de zondag tweede klasse B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)