Stan Bijl bezig aan laatste seizoen bij De Meer

Na vier seizoenen stopt Stan Bijl komende zomer als hoofdtrainer van De Meer. Naast dat hij op dit moment trainer is van De Meer, is Bijl werkzaam als jeugdtrainer bij Ajax. Daar gaat hij zich na de zomer op focussen.

“Ik heb het enorm naar m’n zin bij De Meer, maar soms moet je keuzes maken. Het is nu tijd om me te focussen op Ajax en daarnaast meer tijd door te brengen met mijn gezin”, aldus Bijl over zijn keuze. “Ik hoop af te kunnen sluiten bij De Meer door nog een keer historie te schrijven en te promoveren.”

Waar De Meer zich in het eerste seizoen onder Bijl ternauwernood handhaafde in de derde klasse, werd in het seizoen 2019-2020 geschiedenis geschreven. Bij het stopzetten van de competitie vanwege het coronavirus bezette de ploeg de eerste plaats, wat leidde tot promotie naar de tweede klasse. Een niveau waarop De Meer nog nooit eerder acteerde. Dit seizoen zou zomaar promotie naar de eerste klasse bewerkstelligd kunnen worden. De Meer is op dit moment de trotse koploper in Zondag 2b. Op Tweede Paasdag wacht een cruciaal duel met titelconcurrent IVV.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)